Uitpakken met je passie en je kennis bij Avercon

Heb je ambitie om grenzen te verleggen en te groeien in je vakkennis? Hou je van techniek en durf je een uitdaging aan te gaan, no sky is the limit? Kom ons team vervoegen!

 

Spirit

Creativiteit gaat over verbanden zien en kansen creëren waar anderen dat niet doen. We dagen elkaar uit om verder te gaan, waar anderen zijn gestopt.

 

 

We delen dezelfde passie en jagen hetzelfde doel na. We denken mee met de klant en willen de beste oplossing vinden. Ieders inbreng en ideeën zijn even belangrijk.

 

 


Natuurlijk willen we altijd het beste, het meest efficiënte, het meest innovatieve leveren… Maar om de best mogelijke oplossing te creëren, is het belangrijk te begrijpen wat onmogelijk is.

 

 

Wees niet bang om out of the box te denken. Om anders te denken. Om de status quo uit te dagen. Want dat is de enige weg naar innovatie.

Machines nog efficiënter maken dan wat de klant verwacht, dat is mijn inbreng.

Voor mij begon het allemaal op 7-jarige leeftijd met een Meccano bouwpakket. Bijna 50 jaar geleden…

Stap één is de oplossing zo simpel mogelijk maken, daar ligt de grootste uitdaging.

De enige manier om goed werk te leveren, is door te houden van wat je doet.

Heb je dé spirit om een interessante stageplaats / internship uit te oefenen? Op zoek naar een vakantiejob bij onze ingenieurs of bij de produktie (mechanisch/ elektrisch/ montage)?  Zin om je thesis bij ons uit te oefenen?
Just give a call, of mail ons!
Of heb je nog niet gevonden wat je zoekt maar ben je wel benieuwd naar onze all-in-one machinefabriek in Eeklo ? Neem gerust contact op, we moedigen spontane sollicitatie(s) aan.
Mail ons!